Boekingen

Boekingen

Naast de artiesten in ons eigen beheer, kan u ook bij ons terecht voor het boeken van die bekende of minder bekende artiest, band of performer voor uw evenement, privé-of bedrijfsfeest. Door onze jarenlange ervaring in de muziekwereld kunnen we terugvallen op een groot netwerk en contacten. We vinden vast de geschikte formule.

artiestenmanagement

Artiestenmanagement

Het Artiestenbureau gaat tot het uiterste voor zijn eigen artiesten en performers. We luisteren naar je wensen en bieden onze ervaring aan om je op de juiste weg te zetten. We zorgen voor je optredens, boekingen, administratie, kleding, zelfs muzikanten. Kortom alles wat je artiest en performer nodig hebt om het te maken.

Tourmanagement

Omdat we zelf muzikanten zijn, weten we wat nodig is om van je optreden een succes te maken. We zorgen er dus ook tijdens je optreden voor dat je niets te kort komt en in optimale omstandigheden kan optreden.

Branding

Artist branding

Als onderdeel van een groter marketingbureau hebben we natuurlijk alle kennis en kunde in huis om aan je artiestenimago te kunnen werken. Onze social media experten, designers, grafische vormgevers en copywriters ondersteunen je met beeld en tekst.

Wil je enkel van onze marketingdiensten gebruikmaken? Dat kan uiteraard ook.

Songwriting

Heb je een fantastische stem, wil je graag je eigen nummers zingen maar lukt het componeren niet zo goed? Onze songwriters en muzikanten staan klaar om je te helpen. Inspiratie genoeg, in alle genres.

songwriting
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt